1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Hjälp mig tack!!

Kör du skoter så kan du hjälpa mig, jag sladdar leder lite till och från och om du är en duktig skoterförare så assistera mig genom att köra höger trafik, i synnerhet om du åker som första skoter längs en led då trampar du ner snön så att det blirt lättare att skapa en bra led, slät bred och allmänt trevlig att åka längs. För att göra det lite mer avancerat så kan du och kompisar köra i bredd i stället för att köra i linje

Svedea

Snowmobile

SNOWMOBILE.SE

  • Här finns massor av härlig läsning, lär dig allt om Lynx Boondocker DS, Arctic Cat Hardcore EVO, Ski-Doo Renegade X-RS, Yamaha Viking PRO II EPS och Polaris Switchback XCR.För att få den direkt i postlådan lite tidigare kan du bli prenumerant och det blir du HÄR!

  • Skoterpodden! Klicka på fliken överst på hemsidan som heter POD och leder till en podcast där alla nya avsnitt från Motorsport Idag & Skoterpodden ligger!

  • Insprutning och Radien Nya RAVE RS 600 presenterades under mässan i Rovaniemi för någon vecka sedan. Här kommer lite fler bilder på denna skapelse! Mer info kommer i nästa nummer av Snowmobile Mag.