1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ledunderhåll rapportering

Hej alla skoterled arbetare som alla vet så får man ersättning för sladdning av huvud och genomfartsleder som Skellefteå kommun har bestämt.

 

Vi har nu ett nedladdningsbara dokument här på vår sida för den dokumentation som behövs för att ersättning skall betalas ut.

Vi vet att det finns personer som gärna underhåller leder utan ersättning men för att vi skall kunna visa Skellefteå kommun allt det arbete vi lägger ner vore det bra att även ni fyllde i dokumentet och skickade in.

 

Hälsningar Styrelsen

Attachments:
Download this file (Ledunderhållsrapport1.4.pdf)Ledunderhållsrapport[pdf ifyllbar i dator]219 kB

Svedea

Snowmobile

SNOWMOBILE.SE

  • 900 ACE Turbo, G4W, Backcountry och 600R

  • Ny motorvariator född Bengan och Catmaster har under lång tid tänkt ta fram en variator som är redo att stoppas i så gott som alla snöskotrar, ny som gammal.

  • OBS!!! Inställt!!! "RUNN RACETRACK DEFENITIVT INSTÄLLT! Måste tyvärr meddela att vi nått vägs ände, sent idag på eftermiddagen kom meljsvaret från polisen " AVVISAS", man gör ingen skillnad på tävling eller uppvisning tydligen, ingen förklaring, bara att det avvisas även isracinggänget får avslag så det blir inga motor aktiviteter på RWW för första gången på 12 år." Nu har vi skruvat på vassa styrstål och anmält en maskin till Prova på! Gör det du också eller kom och titta när vi försöker köra några varv! Anmälanhttps://www.raceinfo.se/snopro2018/anmalan Reglerhttp://www.snopro.se/437743292