1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ledunderhåll rapportering

Hej alla skoterled arbetare som alla vet så får man ersättning för sladdning av huvud och genomfartsleder som Skellefteå kommun har bestämt.

 

Vi har nu ett nedladdningsbara dokument här på vår sida för den dokumentation som behövs för att ersättning skall betalas ut.

Vi vet att det finns personer som gärna underhåller leder utan ersättning men för att vi skall kunna visa Skellefteå kommun allt det arbete vi lägger ner vore det bra att även ni fyllde i dokumentet och skickade in.

 

Hälsningar Styrelsen

Attachments:
Download this file (Ledunderhållsrapport1.4.pdf)Ledunderhållsrapport[pdf ifyllbar i dator]219 kB

Svedea

Snowmobile

SNOWMOBILE.SE

  • Här finns massor av härlig läsning, lär dig allt om Lynx Boondocker DS, Arctic Cat Hardcore EVO, Ski-Doo Renegade X-RS, Yamaha Viking PRO II EPS och Polaris Switchback XCR.För att få den direkt i postlådan lite tidigare kan du bli prenumerant och det blir du HÄR!

  • Skoterpodden! Klicka på fliken överst på hemsidan som heter POD och leder till en podcast där alla nya avsnitt från Motorsport Idag & Skoterpodden ligger!

  • Insprutning och Radien Nya RAVE RS 600 presenterades under mässan i Rovaniemi för någon vecka sedan. Här kommer lite fler bilder på denna skapelse! Mer info kommer i nästa nummer av Snowmobile Mag.