1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ledunderhåll rapportering

Hej alla skoterled arbetare som alla vet så får man ersättning för sladdning av huvud och genomfartsleder som Skellefteå kommun har bestämt.

 

Vi har nu ett nedladdningsbara dokument här på vår sida för den dokumentation som behövs för att ersättning skall betalas ut.

Vi vet att det finns personer som gärna underhåller leder utan ersättning men för att vi skall kunna visa Skellefteå kommun allt det arbete vi lägger ner vore det bra att även ni fyllde i dokumentet och skickade in.

 

Hälsningar Styrelsen

Attachments:
Download this file (Ledunderhållsrapport1.4.pdf)Ledunderhållsrapport[pdf ifyllbar i dator]219 kB

Svedea

Snowmobile

SNOWMOBILE.SE

  • Del 8    Efter att jag fick tillbaka chassit från pulverlack så har jag kunnat börja montera lite grejer. Det är några som frågat mig varför jag lackat chassit då det blev samma färg.

  • Del 7   Mycket av det jobb som jag gjort den senaste tiden är inte så mycket att visa och skriva om. Det har varit att preppa delar för pulverlack vilket egentligen innebär en massa tid i blästerskåpet och slipande. Jag har valt att slipa många delar för att samtidigt få bort gjutskarvar innan lack.

  • Nya catten! • SX 136-in. track length - Tested on MOD sleds previous season - More consistent hole shots, improved straight-line stability through the moguls and up the face of the obstacles - Better all-around traction in both acceleration and braking