BTKskoterklubb

Ideologi

Vi har ett lednät på ca 40 mil och en klubbstuga, samt ett antal utflyktsmål.

BBSK har som målsättning att på ideell grund skapa ett ledsystem som täcker medlemmarnas behov i samverkan med mark ägare och andra intressenter.

Vi vill visa på utflyktsmål och ge aktiviteter som kan efterfrågas av medlemmarna. Vi tror att på det sättet kan vi få merparten av skoteråkarna i området som medlemmar. Det ger BBSK styrka och därmed en naturlig samarbetspartner för markägare, kommun m.fl.
Snöskotern är ett intresse som förenar alla åldersgrupper kring ett gemensamt ämne. Det har även medfört att samarbetet mellan byarna har utvecklats och fördjupats.

Vårt ständiga mål är att utvecklas utifrån hur du och andra i klubben vill ha det i skoterns tecken. Där är naturligtvis du en viktig länk och dina åsikter och idèer en ledstjärna för oss i klubben.

Vi vet att fler än de som åker skoter har upptäckt hur fina våra leder är, och i framtiden kommer skoterlederna att vara " allemansleder" som upplevs som en tillgång för alla.

Besök våran hemsida för mer information, bl.a. karta.

www.btkskoterklubb.nu

Vi hoppas på ditt medlemskap. VÄLKOMMEN!

• Del 8    Efter att jag fick tillbaka chassit från pulverlack så har jag kunnat börja montera lite grejer. Det är några som frågat mig varför jag lackat chassit då det blev samma färg.

• Del 7   Mycket av det jobb som jag gjort den senaste tiden är inte så mycket att visa och skriva om. Det har varit att preppa delar för pulverlack vilket egentligen innebär en massa tid i blästerskåpet och slipande. Jag har valt att slipa många delar för att samtidigt få bort gjutskarvar innan lack.

• Nya catten! • SX 136-in. track length - Tested on MOD sleds previous season - More consistent hole shots, improved straight-line stability through the moguls and up the face of the obstacles - Better all-around traction in both acceleration and braking