BTKskoterklubb

Ideologi

Vi har ett lednät på ca 40 mil och en klubbstuga, samt ett antal utflyktsmål.

BBSK har som målsättning att på ideell grund skapa ett ledsystem som täcker medlemmarnas behov i samverkan med mark ägare och andra intressenter.

Vi vill visa på utflyktsmål och ge aktiviteter som kan efterfrågas av medlemmarna. Vi tror att på det sättet kan vi få merparten av skoteråkarna i området som medlemmar. Det ger BBSK styrka och därmed en naturlig samarbetspartner för markägare, kommun m.fl.
Snöskotern är ett intresse som förenar alla åldersgrupper kring ett gemensamt ämne. Det har även medfört att samarbetet mellan byarna har utvecklats och fördjupats.

Vårt ständiga mål är att utvecklas utifrån hur du och andra i klubben vill ha det i skoterns tecken. Där är naturligtvis du en viktig länk och dina åsikter och idèer en ledstjärna för oss i klubben.

Vi vet att fler än de som åker skoter har upptäckt hur fina våra leder är, och i framtiden kommer skoterlederna att vara " allemansleder" som upplevs som en tillgång för alla.

Besök våran hemsida för mer information, bl.a. karta.

www.btkskoterklubb.nu

Vi hoppas på ditt medlemskap. VÄLKOMMEN!

• 900 ACE Turbo, G4W, Backcountry och 600R

• Ny motorvariator född Bengan och Catmaster har under lång tid tänkt ta fram en variator som är redo att stoppas i så gott som alla snöskotrar, ny som gammal.

• OBS!!! Inställt!!! "RUNN RACETRACK DEFENITIVT INSTÄLLT! Måste tyvärr meddela att vi nått vägs ände, sent idag på eftermiddagen kom meljsvaret från polisen " AVVISAS", man gör ingen skillnad på tävling eller uppvisning tydligen, ingen förklaring, bara att det avvisas även isracinggänget får avslag så det blir inga motor aktiviteter på RWW för första gången på 12 år." Nu har vi skruvat på vassa styrstål och anmält en maskin till Prova på! Gör det du också eller kom och titta när vi försöker köra några varv! Anmälanhttps://www.raceinfo.se/snopro2018/anmalan Reglerhttp://www.snopro.se/437743292