Bli medlem

Ni som vill bli medlemmar kan betala via bankgiro. Burträskbygdens skoterklubb, bankgironr 224-3087.

Uppge namn, adress, postnr och ort samt födelseår på de som ska vara med.

Vi ser gärna att ni anger mailadress för att vi skall kunna skicka ut information under året. Vi har under 2014 börjat göra medlemsutskick till dom som angett mail adress

Ni kan också lösa medlemskort hos Hällgrens Motor AB Burträsk och Ljusvattnetskoterskrot i Ljusvattnet.

Medlemskort 200 kr

och ungdomar från 16-18 år 100 kr

stödjande 50kr.

Välkomna!

• Del 8    Efter att jag fick tillbaka chassit från pulverlack så har jag kunnat börja montera lite grejer. Det är några som frågat mig varför jag lackat chassit då det blev samma färg.

• Del 7   Mycket av det jobb som jag gjort den senaste tiden är inte så mycket att visa och skriva om. Det har varit att preppa delar för pulverlack vilket egentligen innebär en massa tid i blästerskåpet och slipande. Jag har valt att slipa många delar för att samtidigt få bort gjutskarvar innan lack.

• Nya catten! • SX 136-in. track length - Tested on MOD sleds previous season - More consistent hole shots, improved straight-line stability through the moguls and up the face of the obstacles - Better all-around traction in both acceleration and braking