Bli medlem

Ni som vill bli medlemmar kan betala via bankgiro. Burträskbygdens skoterklubb, bankgironr 224-3087.

Uppge namn, adress, postnr och ort samt födelseår på de som ska vara med.

Vi ser gärna att ni anger mailadress för att vi skall kunna skicka ut information under året. Vi har under 2014 börjat göra medlemsutskick till dom som angett mail adress

Ni kan också lösa medlemskort hos Hällgrens Motor AB Burträsk och Ljusvattnetskoterskrot i Ljusvattnet.

Medlemskort 200 kr

och ungdomar från 16-18 år 100 kr

stödjande 50kr.

Välkomna!

• Här finns massor av härlig läsning, lär dig allt om Lynx Boondocker DS, Arctic Cat Hardcore EVO, Ski-Doo Renegade X-RS, Yamaha Viking PRO II EPS och Polaris Switchback XCR.För att få den direkt i postlådan lite tidigare kan du bli prenumerant och det blir du HÄR!

• Skoterpodden! Klicka på fliken överst på hemsidan som heter POD och leder till en podcast där alla nya avsnitt från Motorsport Idag & Skoterpodden ligger!

• Insprutning och Radien Nya RAVE RS 600 presenterades under mässan i Rovaniemi för någon vecka sedan. Här kommer lite fler bilder på denna skapelse! Mer info kommer i nästa nummer av Snowmobile Mag.