Ideologi

Vi har ett lednät på ca 40 mil och en klubbstuga, samt ett antal utflyktsmål.

BBSK har som målsättning att på ideell grund skapa ett ledsystem som täcker medlemmarnas behov i samverkan med mark ägare och andra intressenter.

Vi vill visa på utflyktsmål och ge aktiviteter som kan efterfrågas av medlemmarna. Vi tror att på det sättet kan vi få merparten av skoteråkarna i området som medlemmar. Det ger BBSK styrka och därmed en naturlig samarbetspartner för markägare, kommun m.fl.
Snöskotern är ett intresse som förenar alla åldersgrupper kring ett gemensamt ämne. Det har även medfört att samarbetet mellan byarna har utvecklats och fördjupats.

Vårt ständiga mål är att utvecklas utifrån hur du och andra i klubben vill ha det i skoterns tecken. Där är naturligtvis du en viktig länk och dina åsikter och idèer en ledstjärna för oss i klubben.

Vi vet att fler än de som åker skoter har upptäckt hur fina våra leder är, och i framtiden kommer skoterlederna att vara " allemansleder" som upplevs som en tillgång för alla.

Besök våran hemsida för mer information, bl.a. karta.

www.btkskoterklubb.nu

Vi hoppas på ditt medlemskap. VÄLKOMMEN!

• Här finns massor av härlig läsning, lär dig allt om Lynx Boondocker DS, Arctic Cat Hardcore EVO, Ski-Doo Renegade X-RS, Yamaha Viking PRO II EPS och Polaris Switchback XCR.För att få den direkt i postlådan lite tidigare kan du bli prenumerant och det blir du HÄR!

• Skoterpodden! Klicka på fliken överst på hemsidan som heter POD och leder till en podcast där alla nya avsnitt från Motorsport Idag & Skoterpodden ligger!

• Insprutning och Radien Nya RAVE RS 600 presenterades under mässan i Rovaniemi för någon vecka sedan. Här kommer lite fler bilder på denna skapelse! Mer info kommer i nästa nummer av Snowmobile Mag.